Ik ben zzp’er

Ik ben zzp’er

Ga aan de slag


  Wat kan je van ons verwachten?

  Op zoek naar een betekenisvolle opdracht in de zorg? Bij Lots Bemiddeling begrijpen wij als geen ander dat iedere zzp’er in de zorg zijn of haar eigen voorkeur heeft qua opdrachten. Zo heb je een voorkeur voor intra- of extramuraal, een kleine of grote zorginstelling en ben je wel of niet bereid om (ver) te reizen. Door onze samenwerking met verschillende zorginstellingen hebben wij een groot en divers aanbod aan opdrachten.

  Nadat je je bij ons hebt ingeschreven plannen we altijd een kennismaking bij op ons kantoor. Wij zijn erg benieuwd naar je ervaring en interesses. Tijdens dit gesprek proberen we een zo volledig mogelijk beeld van je wensen te krijgen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan bij een passende opdracht.

  Doordat je als zzp’er een direct contract met de opdrachtgever krijgt, en dus rechtstreeks aan de opdrachtgever factureert, vragen wij geen bemiddelingskosten van je. Hierdoor ontvang je dus het volledig afgesproken tarief. Dit vinden wij wel zo eerlijk.

  De administratie is voor veel zzp’ers niet een favoriete bezigheid. Daarom nemen we dit graag zo veel mogelijk van je uit handen. Hoewel je rechtstreeks een contract met de opdrachtgever krijgt, kan je via MijnLots eenvoudig je gewerkte uren invullen en laten accorderen. Op het moment dat je de uren bij de opdrachtgever wilt declareren maakt het systeem automatisch een factuur die aan alle wettelijke voorwaarden voldoet. Dit scheelt een hoop tijd!

  Doordat wij met zowel verschillende kleine- als grote zorginstellingen werken bieden wij een divers aanbod aan opdrachten. Wat je voorkeur ook is, wij weten je aan de juiste opdrachtgever voor te stellen. Via MijnLots kan je je inschrijven op de openstaande diensten. Je bepaalt dus zelf wanneer en hoeveel je wilt werken.


  Kennismaken?

  Je kunt je inschrijven via ons inschrijfformulier of natuurlijk direct contact opnemen met een van onze medewerkers!

  Monique
  +31(0)615370946
  monique@lotsbemiddeling.nl

  Lots Bemiddeling is een jong en fris bedrijf met hart voor de zorg. We onderscheiden ons in onze persoonlijke benadering naar zowel zzp’ers als opdrachtgevers. Door ons softwareprogramma MijnLots worden op efficiënte wijze uren geaccordeerd, diensten aangeboden en is facturatie geautomatiseerd.

  Lots Bemiddeling

  Contactgegevens

  Donklaan 78
  2254 AD Voorschoten
  T: +31(0)71-2034028
  E: zorg@lotsbemiddeling.nl
  Kvk nr. 78417686