over ons

Over ons


Lots Bemiddeling is een jong bemiddelingskantoor nabij station Voorschoten. Wij zijn een fris en enthousiast bedrijf met hart voor de zorg. We willen ons graag onderscheiden in een laagdrempelige en persoonlijke benadering. Iedereen is bij ons welkom voor een kennismaking!

Tevens onderscheiden wij ons door geen bemiddelingskosten aan de zzp’er te rekenen. Wij zijn van mening dat de kwaliteit van de zorg voorop staat en vinden het daarom onnodig om hoge kosten van de zzp’er te vragen.

Door middel van onze eigen softwaremensen hebben we MijnLots kunnen creëren. Via dit programma kan je eenvoudig je gegevens inzien, uren laten accorderen en je inschrijven voor openstaande diensten. Daarnaast nemen wij door middel van MijnLots het maken van je factuur uit handen. Indien je het tijd vindt om je uren te declareren, maakt het systeem op basis van de geaccordeerde uren direct een complete factuur die aan alle wettelijke vereisten voldoet. Dit scheelt een hoop werk en tijd die we vervolgens met z’n allen kunnen gebruiken om goede zorg te bieden aan de mensen die dat nodig hebben!Enthousiast?

Je kunt je inschrijven via ons inschrijfformulier of natuurlijk direct contact opnemen met een van onze medewerkers!

Pascal
+31(0)6-28735800
pascal@lotsbemiddeling.nl

Lots Bemiddeling is een jong en fris bedrijf met hart voor de zorg. We onderscheiden ons in onze persoonlijke benadering naar zowel zzp’ers als opdrachtgevers. Door ons softwareprogramma MijnLots worden op efficiënte wijze uren geaccordeerd, diensten aangeboden en is facturatie geautomatiseerd.

Lots Bemiddeling

Contactgegevens

Donklaan 78
2254 AD Voorschoten
T: +31(0)71-2034028
E: zorg@lotsbemiddeling.nl
Kvk nr. 78417686