Contact

Contact


Wij bij Lots Bemiddeling zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar via +31(0)71-2034028 of zorg@lotsbemiddeling.nl. Tevens kun je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op je vraag of opmerking reageren.

Veelgestelde vragen

Voor jou als zzp’er kost onze dienstverlening helemaal niets! In tegenstelling tot veel andere bemiddelingsbureaus rekenen wij geen bemiddelingskosten aan de zzp’er. Wij factureren slechts op No Cure No Pay basis aan de opdrachtgever.

Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best een goede match te maken. Wij beschikken over een steeds groter wordende pool van zzp’ers waardoor wij bijna altijd een geschikte kandidaat kunnen aanleveren. Daarnaast blijft de vraag naar zzp’ers in de zorg altijd bestaan zodat we een zeer ruim aanbod hebben aan verschillende opdrachten.

Wanneer je je als zzp’er bij ons hebt aangemeld nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen. Tijdens deze kennismaking kijken we van beide kanten wat de wensen zijn. Tevens vragen we je alvast verschillende benodigde documenten mee te nemen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan.

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor een juiste administratie. Wel hebben we je het makkelijker gemaakt door onze eigen programma MijnLots. Via dit programma kan je eenvoudig je gegevens inzien, uren laten accorderen en je inschrijven voor openstaande diensten. Daarnaast nemen wij door middel van MijnLots het maken van je factuur uit handen. Indien je het tijd vindt om je uren te declareren, maakt het systeem op basis van de geaccordeerde uren direct een complete factuur die aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Dit verschilt per opdrachtgever. De meeste opdrachtgevers hanteren een vast tarief. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we hier uiteraard meer op ingaan.

Wanneer je als zzp’er aan de slag gaat bij de opdrachtgever gaan wij er als het ware ‘tussenuit’. Je krijgt een rechtstreeks contract met de opdrachtgever en beslist zelf het moment van factureren. Via MijnLots kan je eenvoudig een factuur laten uitdraaien op basis van de geaccordeerde uren. Deze factuur wordt dan direct naar de juiste opdrachtgever verstuurd.


  Vragen of opmerkingen?


  Lots Bemiddeling is een jong en fris bedrijf met hart voor de zorg. We onderscheiden ons in onze persoonlijke benadering naar zowel zzp’ers als opdrachtgevers. Door ons softwareprogramma MijnLots worden op efficiënte wijze uren geaccordeerd, diensten aangeboden en is facturatie geautomatiseerd.

  Lots Bemiddeling

  Contactgegevens

  Donklaan 78
  2254 AD Voorschoten
  T: +31(0)71-2034028
  E: zorg@lotsbemiddeling.nl
  Kvk nr. 78417686