Ik zoek een zzp’er

Ik zoek een zzp’er

Maak een afspraak


  Zoekt u hulp bij het vinden van de geschikte zzp’er? Bij Lots Bemiddeling begrijpen we als geen ander dat dit een vak apart is. De zorg onderscheidt zich in veel verschillende niveaus en specialisaties. Door onze grote affiniteit met de zorg en steeds sneller groeiende pool met zzp’ers weten wij in een kort tijdsbestek de juiste zzp’er aan u voor te stellen

  Bij Lots Bemiddeling spelen we graag in op de behoeftes van onze klant. We maken graag met u kennis om in kaart te brengen welke rol de zzp’er in uw organisatie kan spelen. Bent u op zoek naar enkele zzp’ers of een grotere pool? Heeft u behoefte aan invulling van een langere opdracht of tijdelijke diensten? Wij bespreken het graag met u onder het genot van een goede kop koffie of thee.

  Goede zorg staat bij Lots Bemiddeling voorop. De zzp’er krijgt een direct contract met u. Hierdoor blijft de door de zzp’er aan u gedeclareerde factuur BTW-vrij. Daarnaast berekenen wij geen bemiddelingskosten aan de zzp’er waardoor wij keuze hebben uit een breder publiek. Op basis van No Cure No Pay weten we in een kort tijdsbestek de beste match voor u te maken.

  Door ons steeds groter wordende netwerk aan zzp’ers kunnen wij in bijna alle gevallen een goede match maken. Doordat wij geen bemiddelingskosten aan de zzp’er rekenen is de drempel om met ons kennis te maken voor de zzp’er een stuk lager dan bij andere bureaus. Daarnaast houden we via MijnLots een nauwkeurig overzicht van recensies bij zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren

  Door middel van ons eigen softwareprogramma maken we de samenwerking voor alle betrokken partijen zo eenvoudig mogelijk. Zo kan de zzp’er op zijn/haar eigen account zich aanmelden voor openstaande diensten en uren laten accorderen. Door middel van een geautomatiseerde factuur worden alle gegevens inclusief de geaccordeerde uren op een juiste en overzichtelijke manier weergegeven. Deze manier van factureren scheelt een hoop tijd die we vervolgens met z’n allen kunnen gebruiken om goede zorg te bieden aan de mensen die dat nodig hebben!


  Kennismaken?

  U kunt via ons afspraakformulier uw gegevens achterlaten of natuurlijk direct contact opnemen met een van onze medewerkers.

  Pascal
  +31(0)6-28735800
  pascal@lotsbemiddeling.nl

  Lots Bemiddeling is een jong en fris bedrijf met hart voor de zorg. We onderscheiden ons in onze persoonlijke benadering naar zowel zzp’ers als opdrachtgevers. Door ons softwareprogramma MijnLots worden op efficiënte wijze uren geaccordeerd, diensten aangeboden en is facturatie geautomatiseerd.

  Lots Bemiddeling

  Contactgegevens

  Donklaan 78
  2254 AD Voorschoten
  T: +31(0)71-2034028
  E: zorg@lotsbemiddeling.nl
  Kvk nr. 78417686