Detavast (van flex naar vast)

Detavast (van flex naar vast) is gericht op het werven van vast personeel voor zorginstellingen. Wij ontwikkelen maatwerkstrategieën om de juiste kandidaten aan te trekken, waarbij we de specifieke behoeften van de organisatie centraal stellen. Door een grondige selectieprocedure en ondersteuning bij de integratie van nieuwe medewerkers, helpen we zorginstellingen om hun teams te versterken en de zorgkwaliteit te verbeteren.

Van ZZP of Detachering naar vast

Bij Lots Bemiddeling begrijpen we dat zorginstellingen behoefte hebben aan gemotiveerde zzp’ers en gedetacheerden die de overstap willen maken naar een vast dienstverband. Het aantrekken van zorgprofessionals die langdurig aan je organisatie verbonden zijn, is cruciaal voor de continuïteit en kwaliteit van zorg. Wij staan klaar om zorginstellingen te ondersteunen in het proces van het werven van deze professionals.

Waarom Kiezen voor Detavast via Lots Bemiddeling?

  1. Gerichte Zoektocht: Wij hebben een uitgebreid netwerk van zzp’ers en gedetacheerden die soms op zoek zijn naar een vast dienstverband in de ouderenzorg. Door onze gerichte wervingsstrategieën verbinden we jouw organisatie met de juiste kandidaten die passen bij jouw cultuur en zorgstandaarden.

  2. Deskundige Begeleiding: Ons team heeft veel ervaring in de ouderenzorg en begrijpt wat nodig is om zzp’ers en gedetacheerden succesvol te laten integreren in een vast dienstverband. We bieden begeleiding in het wervingsproces en helpen bij het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten.

  3. Efficiënt Wervingsproces: Het wervingsproces kan tijdrovend zijn. Wij nemen dit proces uit handen, van het screenen van kandidaten tot het organiseren van sollicitatiegesprekken. Dit bespaart je tijd en middelen, zodat je je kunt focussen op de zorg.

  4. Kwaliteitsgarantie: Wij zorgen ervoor dat de zorgprofessionals die we voorstellen voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die jij als zorginstelling stelt. Onze selectiecriteria zijn streng, zodat je alleen de beste kandidaten ontvangt.

  5. Nazorg en Evaluatie: Na de plaatsing blijven we betrokken. We evalueren de samenwerking en zorgen ervoor dat zowel de zorgprofessional als de organisatie tevreden zijn. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Onze Stappen voor Detavast

  1. Kennismaking: We starten met een vrijblijvend gesprek om jouw wensen, behoeften en organisatiecultuur in kaart te brengen.

  2. Vacatureopstelling: Op basis van onze gesprekken stellen we samen aantrekkelijke vacatures op die de juiste kandidaten aanspreken.

  3. Wervingscampagne: We zetten een wervingscampagne op via diverse kanalen om een breed scala aan kandidaten te bereiken, waaronder zzp’ers en gedetacheerden.

  4. Selectie en Interview: We voeren screenings en interviews uit om de beste kandidaten te identificeren en stellen deze voor aan jou.

  5. Plaatsing en Nazorg: Na de plaatsing blijven we betrokken voor nazorg en evaluatie, zodat je verzekerd bent van een succesvolle integratie van de nieuwe medewerker.

Vast Personeel Aantrekken in de Ouderenzorg

In de competitieve zorgsector is het essentieel om te begrijpen wat kandidaten in de ouderenzorg zoeken bij een vast dienstverband. Hier zijn enkele belangrijke aspecten waarop zorgprofessionals letten bij het kiezen van een werkgever:

  1. Stabiliteit en Zekerheid: Veel zorgprofessionals zijn op zoek naar een stabiele werkplek met een vast inkomen. Het bieden van een duidelijk contract en betrouwbare arbeidsvoorwaarden zijn cruciaal om de juiste kandidaten aan te trekken.

  2. Werk-privébalans: De zorgsector kan veeleisend zijn. Kandidaten zoeken naar werkgevers die flexibele werktijden, mogelijkheden voor parttime werk en een goede werk-privébalans aanbieden. Dit helpt hen om zowel professioneel als persoonlijk goed te functioneren.

  3. Ontwikkelingsmogelijkheden: Zorgprofessionals hechten waarde aan mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Bied trainingen, bijscholing en loopbaanontwikkeling aan om te laten zien dat je investeert in hun toekomst.

  4. Positieve Werkcultuur: Een ondersteunende en collegiale werkcultuur is essentieel. Zorgprofessionals willen deel uitmaken van een team waar samenwerking, respect en waardering centraal staan. Dit kan het verschil maken bij het kiezen voor een vast dienstverband.

  5. Zorg voor de Cliënt: De meeste zorgprofessionals zijn gepassioneerd over hun werk en willen een impact maken op het leven van hun cliënten. Zorginstellingen die duidelijk maken hoe ze deze zorg op een hoog niveau kunnen bieden, zullen aantrekkelijker zijn voor kandidaten.

  6. Focus op Employer Branding: Investeer in het opbouwen van een positieve reputatie als werkgever. Gebruik sociale media, testimonials van medewerkers en andere marketingstrategieën om je organisatie als een aantrekkelijke werkplek te positioneren.

  7. Gebruik Professionele Ondersteuning: Overweeg samen te werken met een recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in de zorgsector. Zij kunnen helpen bij het vinden van geschikte kandidaten en het optimaliseren van je wervingsproces.

 

Vandaag starten met flexibele zorgprofessionals?

Wil je ontdekken wat Lots voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!