Zorg & Plezier

Hé student! Werken met plezier en € 17,- per uur verdienen?

Wil jij iets voor een ander betekenen en ook nog eens € 17,- per uur verdienen? Heb jij altijd al in de zorg willen werken maar heb je (nog) geen relevant diploma? Voor een leuke thuiszorgorganisatie, Zorg & Plezier, zoeken wij enthousiaste zzp’ers als huishoudelijke hulp die met ons mee willen groeien.

Ben je nog geen zzp’er maar heb je hier wel interesse in? Geen probleem! Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg.

Voordelen:

  • Een goed tarief van € 17,- per uur
  • Werken wanneer het jóú uitkomt
  • Leuk maatschappelijk werk waarbij je nieuwe mensen leert kennen
  • Lots Bemiddeling helpt jou met de maandelijkse facturatie

Kom werken als huishoudelijk hulp

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk hulp help je cliënten die dat zelf niet meer goed kunnen met het huishouden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het schoonmaken van de keuken, badkamer en het toilet, stofzuigen, dweilen en het opmaken van de bedden. Naast de huishoudelijke werkzaamheden heb je tevens een signalerende functie. Je staat open voor een praatje en biedt een luisterend oor waar nodig om het welzijn van je cliënt goed in de gaten te kunnen houden.

Werkgebied
Je kunt als huishoudelijke hulp voor Zorg & Plezier aan de slag in de volgende regio’s:

  • Lisse en omgeving
  • Utrecht
  • Utrechtse Heuvelrug

Tarief
Als huishoudelijke hulp ga je € 17,- per uur verdienen. 

Planning
Doordat je per cliënt ongeveer 2 à 3 uur bezig bent is het werk als huishoudelijke hulp ideaal om te combineren met een studie, baan of andere opdracht. Werk je liever de hele dag? Graag! In dat geval word je op één dag bij meerdere cliënten ingepland.

Nog geen zzp’er?
Geen probleem! Uiteraard is het starten van je eigen onderneming niet zomaar iets. Wil je hier meer informatie over? We helpen je graag verder.

    Ik heb interesse!